Searchpoint Optima +

Searchpoint Optima +

ATEX-certifierad IR Gasvarnare

Stationär IR-givare för explosiv gas (ATEX)

SearchPoint Optima + kan övervaka och mäta ett stort antal explosiva gaser och lösningsmedel.
Snabb respons och låga underhållskostnader är några av fördelarna.

SPO+ använder den allra senaste tekniken för infraröd gasdetektering. Med snabb respons, bra stabilitet, lång livslängd och låga underhållskostnader blir SPO+ ett kostnadseffektivt alternativ till andra jämförbara tekniker.

SPO+ kan detektera ett stort urval av explosiva gaser och lösningsmedel. Över 100 olika kalibreringar finns att välja mellan.

Självkompenserande optik. Larm för smutsig optik. Dynamisk värmereglering motverkar kondens på linser. Inbyggd händelselogger. Inga rörliga delar som behöver ersättas.

Honeywell Analytics har erfarenhet av över 30.000 installerade IR-enheter i världen och är ledande i utvecklingen av dagens infraröda mätteknik. Typiska applikationer finner man inom allt från lätt industri till svår miljö på oljeplattformar.

Givare levereras kompletta med väderskydd, solskydd och dammfilter. Kalibreringshuv och stormskydd finns som extra tillbehör.

SPO+ finns även i utförande för montering i ventilationskanal med fasta anslutningar för enkel funktionskontroll och kalibrering.

ATEX II 2G EEx d IIC T5.

Kontakta oss för mer information.

<< Tillbaka

Scroll to top